fbpx
Contact

Golfsurfkampen

Golfsurfkampen bij Natural High

https://www.youtube.com/watch?v=Y9aoAQ-PggA&feature=youtu.be
NH Surfcamps at Natural High
Fun, Surf and Memories!

Als een echte surfdude een voor een golven pakken met je vrienden. Tijdens de golfsurfkampen van Natural High leer je hoe je op je board moet staan en welke golven je het best kunt pakken. Nog nooit gesurft? Geen probleem. Onze ervaren instructeurs zijn opgeleid om mensen van ieder niveau te begeleiden tijdens de golfsurfkampen. Wil je meer informatie over de golfsurfkampen? Lees dan snel verder.

Surflessen

Tijdens het golfsurfkamp zal er ongeveer 20 uur worden besteed aan surflessen. Eerst wordt de theorie behandeld en daarna is het tijd voor actie! Gedurende de week zullen de instructeurs de benodigde tips geven, zodat jullie aan het eind van de week als echte pro’s met een welverdiend surfcertificaat naar huis gaan.

Locatie

Een van de beste golfsurfspots van Nederland bevindt zich bij het strand van Ouddorp. De zandbank waar de golven breken is relatief dichtbij de kust en dat maakt het veilig surfen voor beginners. Ook is hier de surfschool van Natural High gevestigd. We zullen vanaf het NH-surfcamp naar deze surfspot fietsen. 

Certificaat

Aan het eind van de week zullen de deelnemers een persoonlijk certificaat ontvangen, waarop het behaalde niveau staat. Met dit bewijs kunnen ze de volgende keer laten zien wat hun niveau is om spullen te huren of een vervolgles te nemen.

Back-up activiteit

We hebben golven nodig om te surfen en daarom zijn we afhankelijk van de weergoden. Er bestaat natuurlijk een kans dat we een dag geen golven hebben. Is er wel wind en geen golven? Dan gaan we kitesurfen. Ons doel is om jullie zoveel mogelijk te laten surfen.

 

Meer informatie over data & prijzen vind je hier.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager Ramon.

Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

 

Leuke combinatie tips