fbpx
Contact

Vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest op het strand

Een actief vrijgezellenfeest organiseren op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Natural High staat bekend om haar onvergetelijke vrijgezellenfeesten. Een vrijgezellenfeest bij Natural High staat in het teken van wild ruig en heftig! We maken in overleg met jullie een programma dat je naar adem doet snakken, op het strand of in het water. Nog één keer helemaal los op de laatste dag als vrijgezel…

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Vrijgezellendag naar wens

Het is mogelijk om een programma samen te stellen met één of meerdere activiteiten en horeca naar keuze. Je kan de vrijgezellendag compleet maken met een overheerlijk lunchbuffet, barbecue of 1 van de andere groepsarrangementen in onze Beachclub. In het programma kunnen verschillende competitie-elementen worden verwerkt, waarbij jullie een spannende strijd met elkaar aangaan.

Voorbeeldarrangementen vrijgezellenfeesten 

Om je al vast een indruk te geven van de mogelijke programma’s vind je hieronder de leukste arrangementen voor een actief vrijgezellenfeest op een rij:

Voorbeeldarrangement 1 (richtprijs € 37,50 p.p.)

Voorbeeldarrangement 2 (richtprijs € 70,00 p.p.)

Voorbeeldarrangement 3 (richtprijs € 100,00 p.p.)

En verder

De totaalprijs wordt bepaald door de duur van het programma en het aantal deelnemers. Voor een vrijgezellenfeest geldt een minimum van 10 personen, bekijk voor kleinere groepen en individuen onze workshops bij de Clinics. Indien gewenst kunnen wij accommodaties in de omgeving voor een overnachting organiseren. Ook de organisatie van busvervoer kunnen wij voor jullie uit handen nemen.

Reviews

Benieuwd hoe de vrijgezellenfeesten bij Natural High worden ervaren? Bekijk hier de reviews van groepen die je voorgingen.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Voor een op maat gemaakt  programma of meer informatie over een actief vrijgezellenfeest op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

bbq

bbq

kitesurfen voor groepen

kitesurfen voor groepen

trouwen op het strand

trouwen op het strand

trouwen op het strand

Drank arrangementen

Leuke combinatie tips