fbpx
Contact

Vergaderen voor kleine groepen

Vergaderen voor kleine groepen

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering of brainstormsessie met je collega’s? Bij Natural High kunnen er verschillende sessies of workshop georganiseerd worden aan de Brouwersdam. In de pauze kan je vervolgens lekker uitwaaien op het strand om met nieuwe energie aan het tweede deel van het evenement te beginnen. Voor groepen tot en met 10 personen maken we gebruik van een vergadercaravan. Het is mogelijk om de dag te combineren met een strandactiviteit.

De vergadercaravan

Deze caravan heeft alles wat nodig is voor een goede vergadering of training. De inspirerende ruimte waar je letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar komt heeft genoeg ruimte voor 10 personen + 1 trainer. De vergadertafels geeft voldoende schrijfmogelijkheden en is het voorzien van een verwarming, toilet, wifi en een klein keukentje.

Arrangementen en strandprogramma’s

De caravan kan het gehele jaar worden ingezet op reservering, hier zijn verschillende arrangement voor. Het is mogelijk om een strandactiviteit erbij te organiseren zoals blokarten of powerkiten. De gehele dag kan op maat worden afgestemd in overleg met het bedrijf. Er zijn ook talloze mogelijkheden om te overnachten bij één van de vele accommodaties in de buurt zodat er een meerdaags event van gemaakt kan worden.

Dit vergaderarrangement organiseren we in samenwerking met Caravan 2 Business.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Voor meer informatie over vergaderen aan zee vul vrijblijvend ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

Leuke combinatie tips