Contact

Surfkampen

Surfkampen bij Natural High

https://www.youtube.com/watch?v=Y9aoAQ-PggA&feature=youtu.be
NH Surfcamps at Natural High
Fun, Surf and Memories!

Als je deze herfst nog geen plannen hebt en altijd al hebt willen leren surfen. Dan moet je echt naar de surfkampen van Natural High komen tijdens de herfstvakantie (week 42 & 43). Op onze thuisbasis, de Brouwersdam, kunnen jongens en meisjes van 10 t/m 16 jaar tijdens het surfkamp een week lang leren kitesurfen of golfsurfen. Heb je nog nooit een surfboard in je handen gehad? Of kite je al een tijdje en wil je je skills verbeteren? Het maakt niet uit welk niveau je hebt, iedereen is welkom bij onze surfkampen.

Surfkamp kitesurfen

Natural High en kiten gaan hand in hand. Al bijna 20 jaar geven we les in kitesurfen, en een zomerkamp dat helemaal om deze sport draait mag natuurlijk niet ontbreken. Zowel beginnende als ervaren kiters kunnen zich aanmelden. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau start. Aan het eind van de week zijn jullie pro’s! Kijk voor meer informatie op de pagina kitesurfkampen.

Surfkamp golfsurfen

Het enige wat je nodig hebt om te kunnen golfsurfen is een surfpak en een board. Met deze uitrusting ga je de golven trotseren. Ouddorp heeft een van de beste beginners spots van Nederland. We hebben vaak ideale omstandigheden om je kennis te laten maken met deze sport. Verspreid over de week krijg je surfles van ervaren instructeurs die je de leukste week van de herfst te bezorgen! Kijk voor meer informatie op de pagina golfsurfkampen.

Alternatieve activiteiten

De Nederlandse kust staat gelukkig bekend om zijn windzekerheid. De wind hebben we nodig om te kitesurfen en creëert ook golven om te surfen. Helaas is er altijd een kans dat er geen wind of golven zijn. Natuurlijk willen we het liefst op het water zijn om te surfen, maar als moedernatuur het écht niet toelaat hebben we toffe alternatieve activiteiten achter de hand.

Meer informatie over data & prijzen vind je hier.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager Ramon.

Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

 

 

Leuke combinatie tips