Contact

Hydrofoil kitesurf les

Hydrofoil kitesurfles

https://www.youtube.com/watch?v=64qJFj16oVg
Hydrofoil Kitesurfles @ Natural High!
Het unieke gevoel van zweven over het water!

Ben jij een ervaren kitesurfer en wil jij een keer iets nieuws proberen?
Hydrofoilen geeft de kitesurfsport een nieuwe dimensie. Met een ‘hydrofoil’ gemonteerd aan je surfboard kan je moeiteloos over het water zweven. Zo kan iedereen met heel weinig wind kitesurfen. Je aantal kitesurfdagen per jaar zullen verveelvoudigen!

Lesinhoud

Een Hydrofoil kitesurf les duurt 2,5 uur. Wij beginnen met een uitleg over de verschillende onderdelen van de hydrofoil. Verder gaan we de do’s en dont’s behandelen zodat we de veiligheid tijdens de les kunnen waarborgen. Nu is het tijd voor de eerste kennismaking met de hydrofoil in het water. Aan het einde van de les zal je jouw eerste meters vliegend over het water gemaakt hebben. Het doel is dat jij na afloop van de les zelfstandig verder kan met het foilen!

De volgende onderdelen komen aan bod:

– Theorie
– Materiaal uitleg
– Veiligheid
– Techniek & positionering op het board

Hydrofoil huren/aanschaffen?

Na afloop van je les bestaat er de mogelijkheid om een hydrofoil te huren. Voor meer informatie over huurmogelijkheden verwijzen wij jou graag door naar onze verhuur pagina.

Ben je helemaal stoked om te gaan hydrofoilen? Je kan het cursusgeld gebruiken voor de aanschaf van je eerste hydrofoil! Natuurlijk krijg jij in onze shop persoonlijk advies en stellen we de juiste Hydrofoil voor jou samen. Wij hebben in de school én shop alle modellen van Slingshot en Fone op voorraad.

LESGARANTIE

Bij Natural High krijg je lesgarantie! 
Een dag voorafgaand aan de cursus nemen wij contact met je op om de weersvoorspellingen door te nemen. Is het weer twijfelachtig? Dan maken wij samen met jou de beslissing of de cursus die dag doorgaat. Zo garanderen wij altijd les in de juiste weersomstandigheden.

 

Praktische informatie:

Een hydrofoil cursus is op aanvraag. Wil je meer informatie ontvangen over onze Hydrofoil kitesurf les op de Brouwersdam in Zeeland of misschien wel direct je cursus boeken? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:

Telefoonnummer: 06 – 21 52 44 47
E-mail: kiteschool@natural-high.nl

 

 

 

 

 

 

 

Leuke combinatie tips