fbpx
Contact

Baewatch Bachelor

Baewatch Bachelor speciaal voor vrijgezellenfeesten

Heb je ooit gedroomd om als David Hasselhoff of Pamela Anderson over het strand heen te rennen? Bij Natural High zorgen wij dat jouw droom uitkomt! De Baewatch bachelor is het vrijgezellenfeest voor iedereen die de vrijgezel even goed te kijk wil zetten.

BAEWATCH BACHELOR: PROGRAMMA OP MAAT

De Baewatch Bachelor is uitstekend geschikt als vrijgezellenfeest. Het draait bij deze activiteit om teambuilding, plezier, maar ook om de vrijgezel even goed te kijk te zetten! Daarvoor zijn verschillende opdrachten verzonnen waarbij wordt afgewisseld tussen fysieke en niet fysieke opdrachten. De opdrachten waar de groep mee te maken krijgen zijn van een drenkeling redden tot aan het regelen van telefoonnummers van verschillende badgasten. Verder zijn de grappige opdrachten ook gemixt met serieuze lifeguard oefeningen, waar je echt wat van leert.

BAEWATCH BACHELOR COMBINEREN

De Baewatch Bachelor is goed te combineren in een dagprogramma met andere groepsactiviteiten. In de ochtend de snelheid en adrenaline opzoeken door te racen in een blokart of een avontuurlijke beach shoot out. Om de dag helemaal compleet te maken kan je een keuze maken uit één van onze vele horeca arrangementen zoals een gezonde lunchbuffet of een overheerlijke barbecue in onze Beachclub.

MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF DIRECT BOEKEN

De prijzen verschillen en zijn afhankelijk van de groepsgrootte en eventuele gecombineerde activiteiten. Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte met een op maat gemaakt programmavoorstel? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact op via:

Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23.
E-mail: events@natural-high.nl

Leuke combinatie tips